Gran Turismo Sport komt op 18 oktober

gran turismo sportTijdens de E3 was er nog geen releasedatum maar vandaag wel. De eerste Gran Turismo met als subtitel Sport komt op 18 oktober uit voor de PS4. De game is al jaren in ontwikkeling en kende al redelijk wat uitstelmomenten, maar nu is het zover. Er zijn drie edities van de game. De eerste is gewoon de game, dan is er een limited edition en een digital deluxe edition. Of deze edities dezelfde prijzen hier bij ons kennen en of ze überhaupt in Europa beschikbaar komen, geen idee. Maar hou hier alvast rekening mee. Natuurlijk is er om dit nieuws op te fluffen ook een trailert. Want beelden doen het altijd goed.

Limited Edition $70

 • GT Sport Starter Pack (eight Cars)
 • $1M in-game credit
 • Livery sticker pack
 • 30 GT Sport themed avatars
 • Chrome racing helmet (for driver profile)
 • Limited Steel Book & packaging

Digital Deluxe Edition $80

 • GT Sport Starter Pack (12 Cars)
 • $2M in-game credit
 • Livery sticker pack
 • 60 GT sport themed avatars
 • Chrome racing helmet (for driver profile)

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!