Ni No Kuni II: Revenant Kingdom uitgesteld

ni no kuni IIWe hebben er de laatste niet zo veel meer van, games die uitgesteld worden, maar nu de zomer is begonnen en straks de releasetrein op volle vaart door uw portemonnee probeert te reizen krijgen we vast meer games die hun releasedatum niet gaan halen. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is de eerste in de rij. De game zou op 10 november uitkomen van dit jaar, maar is nu verschoven naar 19 januari 2018. De reden van uitstellen is uiteraard dat men de fans niet teleur wil stellen en er meer tijd nodig is om de game de kwaliteit te geven die nodig is. Bij Ni No Kuni II heb ik eerder het idee dat de game ondersneeuwt in die periode, maar dit is wat de President van LEVEL-5 ons vertelt. Ni No Kuni II: Revenant Kingdom komt nu dus uit op 19 januari 2018 voor PC en PS4.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!