Shadow of the Tomb Raider promomateriaal duikt op

shadow of the tomb raider bannerNa het sterke Tomb Raider uit 2013 en het vervolg in 2015 genaamd Rise of the Tomb Raider is het daarna stil geworden rondom Lara Croft. Geruchten gingen er wel in combinatie met een nieuwe film, maar iets tastbaars was er tot op heden niet. Officieel is dat nog steeds het geval, maar inmiddels is er wel iets gevonden. Op de website van Take Off L.A. stond tijdelijk wat promotiemateriaal/concept art van Shadow of the Tomb Raider. Dat was heel vlug weer weg natuurlijk, maar niet voordat iemand op NeoGAF het opsloeg. Hieronder ziet u het. Een logo, Lara Croft op een piramide en met diverse wapens. Het wachten is nu op de officiële aankondiging.
shadow of the tomb raider

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!