[E3] Star Wars Battlefront II het meest besproken

star wars battlefront IIMisschien bent u meer geïnteresseerd in A Way Out, Super Mario Odyssey of een andere titel dan Star Wars Battlefront II, maar het internet vond dit toch de belangrijkste game om over te praten. Of dat goed- of kwaadschiks was laten we even in het midden, maar de buzz was er. Op Facebook spraken er over de E3 2017 in het totaal 17 miljoen mensen. Die genereerde bij elkaar 41 miljoen likes, posts of comments over alles dat er te zien was afgelopen week. Sony was als uitgever de meest besproken, met daarna Microsoft en op de hielen EA. Star Wars Battlefront II werd op Facebook een slordige 110.00 keer besproken/geliked en dergelijke.

Ook op YouTube was het Battlefront II die boven alles en iedereen uitstak. Meer dan 9 miljoen mensen keken naar de Star Wars multiplayer trailer. Super Mario Odyssey kwam tot aan de 5,5 miljoen. In vergelijking kwam diezelfde Mario op Facebook aan de 30.000 interacties, een stuk minder dus dan SW:BII, terwijl de Switch toch wel aan het pieken is. Het is te hopen voor EA dat al die interacties ook tot aanschaf van de game aanzetten, dan heeft men met FIFA 18 erbij vast een zeker een prima najaar voor de boeg.
e3 2017 star wars battlefront II

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!