Weekend: Op zoek naar de hangmat

weekend
Het is weekend! En het is warm. En het is dan ook nog Vaderdag. Voor mij persoonlijk stuk voor stuk goede redenen om geen klap uit te voeren. Ik zal vanuit de hangmat nog eens aandachtig alle nieuws van de afgelopen E3 op me in laten werken en wat vergader-stukken voor volgende week doornemen. Wat zijn uw plannen? Wordt er nog gegamed?

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

 • General Dripple
  • Alfred E. Neuman

   Ouwe bushwanker!

   • General Dripple

    Ik ben weer vrijgezel dus ik moet wat. Je moeder was te druk dit weekend.

    • Alfred E. Neuman

     Klopt, er zijn er meer…en die betalen wel netjes op tijd.

 • AtariMario

  Vanavond laatste loop Avond4daagse. Morgen het zwembad opbouwen, zondag in het zwembad liggen en relaxen met vaderdag. En hopen dat zaterdag mn 2 gekochte Game & Watches worden bezorgd!

 • Alfred E. Neuman

  Dit weekend geen wilde plannen, heb de afgelopen dagen al flink de bloemetjes buiten gezet met het dorpsfeest hier. Lekker op de bank en gamen. Ben nu bezig met Ori and the blind forrest, en als die klaar is pak ik What remains of Edith Finch even voor de 2e keer.

 • Weer is mooi. Mooi! Wel sporten hè JJ!!!

 • Verder met klussen op zolder. Schilderen, behangen en vloeren leggen.

 • Ik ga zo maar eens kijken of er weer wat inkt op kan komen. Dan heb ik weer een excuus om niet naar buiten te hoeven met dit warme tyfusweer. Dus lekker een beetje uitrusten

 • Opslag Medium

  Ik heb vrijdag twee verstandskiezen laten trekken, dus ik blijf lekker binnen en doe niks… Hoewel, ik heb er feitelijk nu al geen last meer van. Valt dus eigenlijk wel mee…