Pikkedief wil geld zien van CD Projekt Red

cd projekt redCD Projekt Red, de mannen en vrouwen achter o.a. The Witcher 3, zijn druk bezig (althans, hopen wij) aan hun nieuwste game Cyberpunk 2077. Een game die al een aantal jaar in ontwikkeling is, maar waar we nog weinig van weten of hebben gezien. Dat kan binnenkort zomaar veranderen, want een hacker heeft een aantal bestanden weten te stelen van de servers van CD Projekt Red. In deze bestanden zou essentiële informatie staan over de game. Het ding is, dat dit stuk schorriemorrie nu geld wil zien van CD, anders plaatst hij de bestanden online. De ontwikkelaar doet wat hen het beste lijkt in dit geval en zegt “dikkevettefuckyoumongool”. En gaat geen cent betalen. De files van Cyberpunk 2077 zijn volgens CD Projekt oud en achterhaalt, maar prettig is dit natuurlijk niet voor de Poolse vrienden. Of we ooit nog iets zien of horen van de gestolen files blijft afwachten, de ontwikkelaar heeft al wel de autoriteiten ingelicht, maar hoever je daar mee komt…
cd projekt red cyberpunk 2077

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!