Assassin’s Creed Origins komt op 27 oktober uit

Wederom een lek als het gaat om Assassins Creed Origins. Eerder lekte de naam en de locatie, een t-shirt, een pre-orderkaart en nu is de cover van de nieuwste Game Informer te vroeg op het internet terecht gekomen. Hierop zien we wederom de naam Assassins Creed Origins, de Egyptische setting en de tekst: “An empire falls, a brotherhood rises.” Volgens het tijdschrift komen er vier uitgaves van de game waarbij de Gold Steelbook versie, met season pass en andere bonussen, een prijskaartje van $110,- heeft. De game heeft als releasedatum 27 oktober van het mooie jaar 2017. Ubisoft zal ongetwijfeld maandagavond om 22:00 uur alles uit de doeken doen, dat we inmiddels al weten. Op gameplay na dan.
assassins creed origins game informer cover

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!