Dit zijn de meest boeiende games van juni 2017

gamereleases juni 2017De maand juni is die van de E3. Doorgaans komen er dan weinig games uit. Want de focus ligt namelijk op wat men toont tijdens de E3 en niet wat er uitkomt. Maar toch zijn er altijd wat koppige uitgevers die een game de markt op drukken. Het zijn vaak games die een specifiek publiek hebben of games die het liefst zo snel mogelijk vergeten mogen worden. Welke game onder welke noemer valt is natuurlijk aan u. Het enige wat ik kan doen, is ze op een rijtje zetten. Daar gaan we.

Tekken 7 – 2 juni – PC, Xbox One en PS4

We hoeven weinig woorden meer vuil te maken aan deze game. Het enige dat we deze mee kunnen geven is meer succes dan Street Fighter V. Want die doet het nog steeds niet zo best.

Dirt 4 – 9 juni – PS4, Xbox One en PC

Rallyrijden is voor velen toch een aantrekkelijke bezigheid. Codemasters verdient er blijkbaar goed aan, want die is de twaalfde game in de reeks die ooit begon met Colin McRae Rally, en de zesde game die “Dirt” in de naam heeft.

ARMS – 16 juni – Nintendo Switch

Afgelopen weekend was er een testpunch waarin u kon proeven van de game. Wellicht heeft u dat gedaan en bent u nu helemaal klaar voor 16 juni, of u was het al. Of totaal niet. Knokken op de Switch met flexibele armen, dat is wat het is.

Nex Machina – 20 juni – PC en PS4

Ondanks dat dit een kleine downloadtitel is, is Housemarque toch altijd wel een favoriete ontwikkelaar. En omdat de rest van de maand toch niet heel veel bijzonders meer biedt, drukken we deze er gewoon maar even tussen.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – 30 juni – PS4

Als er één platformheld was op de PlayStation 1, dan is het Crash wel. Alle drie de normale games waren geweldig om te spelen en op 30 juni kan dat weer. Maar dan op de PS4 in hippe graphics.

En verder…

Wellicht is Farming Simulator 18 wel iets voor u, die komt ook uit op 6 juni voor de PS Vita en 3DS. Ook op 6 juni is de Wipeout Omega Collection te koop voor de PS4. Op 20 juni komt er nog een uitbreiding uit een MMO: Final Fantasy XIV: Stormblood. Get Even is er op 23 juni voor PC, PS4 en Xbox One en dat is ongeveer wel het boeiendste.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!