Volgens de reviews van Mario Kart 8 kunt u niet zonder

nintendo switch mario kart 8Als u in het bezit bent van een Nintendo Switch, dan is de kans groot dat u langzaam richting het einde komt van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Er zijn dan nog genoeg andere games die de moeite waard zijn, alleen niet echt op de Switch zelf. Volgende week, op 28 april, komt daar volgens de vandaag vrijgegeven reviews, verandering in. Mario Kart 8 kwam eerder al op de Wii U met na de lancering twee stuks DLC, maar nu ook op de Switch komt de racer uit in een Deluxe-vorm. Mario Kart 8 Deluxe voor de Switch bevat alle DLC van de Wii U en heeft een redelijke zwik aan battle modes. Dit alles bij elkaar, en natuurlijk de mogelijkheid om samen splitscreen te racen op een feestje bij de buren op het dak, maken het volgens de reviews een echte must have. Een meer dan prima game. We hoeven er verder weinig woorden aan vuil te maken. Blijkbaar is dit een titel die u echt moet hebben, of waar u misschien wel een Switch voor zou moeten kopen.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!

  • Ja? Maar sowieso -1omdat je elkaar niet online kunt afzeiken. Is daar ook nieuws over, die app die je hiervoor nodig bent?

    • JungleJack

      Totaal niet. Er is nog helemaal niets bekend over de app. Ik vrees pas van de zomer als Splatoon 2 uitkomt.

      • Wil je daar later nog een mooie rant over schrijven?