Code Vein is een RPG die in 2018 uitkomt

code vein rpgGames die in 2017 uitkomen zijn zo… 2017. Daar hebben we niets meer aan. We moeten verder de toekomst in kijken. Bandai Namco doet dat vandaag met de aankondiging van Code Vein. Waar u zou denken dat de naam Code Vein een tijdelijke is, is de kans groot dat dit ook echt de titel van deze RPG is. Het gaat namelijk om bloed drinken en om een geheime groepering waar u als speler onderdeel van bent, en die groepering heet ook nog eens Vein. Allemaal heel mooi in elkaar gezet natuurlijk, maar wat voor RPG-elementen mag u verwachten? Het gaat om een dungeon crawling action RPG uit de handen en hoofden van het team achter God Eater. Door het bloed te drinken verkrijgen de karakter super krachten en dan… dan… dan slaan ze alles en iedereen de tyfus en aan bonken. Dat laatste is een gok, maar het zou wel heel saai zijn als de superkrachten die verkregen worden “boekhouden” en “quotiënt berekenen” zouden zijn. Gameplay is er nog niet, maar screenshots wel. Bloed, geil.

code vein 2018
code vein

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!