Geruchten beweren de komst van een SNES mini

mini snes super nintendoDe NES mini, die voluit de Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System heet, was een groot succes. De mini-NES werd op voorhand al flink in de pre-order gezet en toen dit machientje uiteindelijk in de schappen lag vlogen ze weg. Helemaal nadat er een hack gevonden was waardoor er meer games opgezet konden worden, en ook andere systemen speelbaar werden. Zo nu en dan is nog eens een partijtje uit de fabriek komen rollen, maar nu Nintendo heeft aangekondigd de mini-console niet meer te maken, schieten de prijzen omhoog. De kans dat dit eind van het jaar weer gaat gebeuren is aanwezig. Volgens geruchten komt Nintendo eind van het jaar met de SNES-mini.

De opvolger van de NES is immers nog net zo populair bij verzamelaars, al zal voor veel doorsnee consumenten de nostalgie eerder liggen bij de eerste Super Mario en Tetris. Maar een potje Mario Kart, Yoshi’s Island, Super Metroid of Street Fighter 2 op de TV in uw huiskamer kan ook geen kwaad. Of wat te denken van al die mooie RPG’s die op de SNES zijn uitgekomen? Waar rook is, is vuur. En volgens Eurogamer komen de geruchten van een bron zeer dicht bij het Nintendo-vuur. Afwachten dus en daarna snel bestellen, want op is doorgaans op, bij Nintendo.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!