Journey to Un’Goro is de nieuwste Hearthstone uitbreiding

Journey to UnGoro hearthstoneGisteravond werd door Blizzard de volgende uitbreiding voor Hearthstone bekendgemaakt. Journey to Un’Goro is de naam van de eerst volgende uitbreiding van de game en komt begin april uit. In deze uitbreiding zitten 135 nieuwe kaarten en nieuwe mechanics. Om te beginnen luidt Journey to Un’Goro het jaar van de mammoet in. Dat wil zeggen dat de drie oudste uitbreidingen verdwijnen. Deze kaarten zijn niet meer te gebruiken in standaard, maar alleen in wild. Een hoop goede kaarten verlaten het strijdtoneel, maar met Un’Goro moeten daar ook weer goede voor terugkomen. Door deze uitbreiding wordt een nieuwe mechanic toegevoegd genaamd: adapt.

Op het moment dat u een kaart speelt die gebruikt maakt van adapt, krijgt u bij het spelen drie random keuzes voorgeschoteld om de minion te versterken. In totaal zijn er tien, en dus speelt RNG hierin een grote rol. Maar, dit zal de kaart zelf wel versterken. Ook zijn er quests. Niet buiten de potjes om, maar tijdens het spelen. Als deze quests binnen een potje Hearthstone behaald worden is de beloning hoog. Maar deze quests zijn niet gemakkelijk. In totaal 135 kaarten dus, maar dat is niet de enige uitbreiding dit jaar. Er komen er nog twee. Dus later in het jaar komen er nogmaals tweemaal 135 kaarten bij. Een fikse inkomstenbron voor Blizzard. Want bij het kopen van vijftig pakjes kaarten mag u van geluk spreken als u 50/60% van de kaarten bezit. En bij honderd pakjes is dat waarschijnlijk 70%. Geld gaat het dus kosten, maar men moest wel. Want de game is op dit moment stilstaand water. En u weet; dat gaat stinken.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!