Switch krijgt ook handheld only games: Voez

voez nintendo switchDe Nintendo Switch doet iets wat geweldig is. Het is een console voor onder/naast/op de TV, maar kan ook meegenomen worden. Zo kunt u heerlijk onderweg doorgaan waar u thuis gebleven was. Een schitterend concept dat nu al onderuit getrapt wordt. Voez is namelijk een Japanse ritmegame die uitkomt voor de Nintendo Switch. In Japan zijn ze stapelhemeltjegek van dit soort titels en men danst er dan ook vrolijk op los. Echter zit er wel een kleine voorwaarde aan Voez. De game is alleen te spelen als de Switch in uw handen ligt. Het ritmische gedeelte van de game werkt met touchscherm en dat is een beetje lastig als de Switch in z’n plastic dock staat. De kans is dus groot dat er meer games komen die enkel en alleen in handheldmode gespeeld kunnen worden. Lijkt ons niet echt handig.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!