Shadow of Mordor vervolg gelekt

Middle-Earth: Shadow of Mordor was een goede game in de wereld van Lord of the Rings. Een hele goede zelfs. Met een gemiddelde van een 8,4 in de reviews had dat eigenlijk een startschot moeten zijn voor een vervolg. Maar na de release in 2014 hebben we nooit meer iets vernomen. Men heeft ook nooit een vervolg aangekondigd. Ook vandaag niet. Maar dat hoeft ook niet. Winkelketen Target heeft dat namelijk voor Warner Bros. en Monolith gedaan. Shadow of War is de titel van het vervolg, zo lijkt het. In dit tweede deel, waar zelfs al boxart van is, smeden Talion en Celebrimbor plannen om een ring te maken die net zo krachtig is als die van Sauron. Of de game er komt? Het zal ongetwijfeld. Het puzzeltje klopt namelijk gewoon. Misschien dat we normaal gesproken iets tijdens de E3 zouden horen, maar na dit lek zal het waarschijnlijk wel eerder zijn.

middle-earth shadow of war

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!