Ontwikkelaar past NieR aan omdat crybabies

Nier automataOch man, eigenlijk wilde ik er geen woorden aan vuilmaken, maar ik kan het toch niet laten. Het internet, en dan met name Nintendo fangirls, hebben gehuild bij Platinum Games/Square Enix. Wat was er aan de hand? In NieR: Automata, een game die hier pas op 10 maart uitkomt maar in Japan al te koop is, zat een item. Dat item heette NIN64. Nou, dat deed veel mensen denken aan de Nintendo 64. Geen gekke gedachte. Toch? Prima. Maar, het item had als classificatie dat het trash was. En dus was het een waardeloos object. Troep. Rommel. Het enige waar het bruikbaar voor was, was om te verkopen. En terecht! De Nintendo 64 was ook een waardeloos ding. Mario 64 was tof, maar die controller, man. Wat een abominabel stuk plastic was dat. Maar goed, humorloze kleuters op het internet begonnen te klagen en nu is update 1.03 in Japan uit die de naam van het item aanpast. Voordat de game hier in de winkels ligt staat deze patch ook voor ons klaar, en dus is de NIN64 geschiedenis, en dat past er misschien nog wel beter bij.

nin64 nier automata

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!