Wij verwelkomen u op Duimschroef 3.2

Duimschroef 32 logo FinalLieve bezoeker van Duimschroef…. WELKOM! Na een abrupt einde vorig jaar wegens een trollograaf, die geld wilde omdat er een klein stukje van een oude foto op Duimschroef stond, staan we vandaag weer met beide benen midden in het gamelandschap. Zoals u kunt zien is het uiterlijk een klein beetje aangepast en is de witte D op de blauwe achtergrond geschiedenis. Tijd voor iets nieuws en fris. Wij hopen dat het u bevalt. Zo niet, dan mag u dat altijd hieronder aangeven in de reacties. Er zijn nog zaken die veranderen vanaf vandaag, maar uw ongezouten, doodeerlijke mening in de reacties is immer gewenst. Laat u zich daarin vooral niet tegenhouden. Op- of aanmerkingen, zaken die technisch scheef blijken te zitten (ondanks ons uitvoerige testen) of gewoon even een vriendelijk en welbekend “hallo” is ook toegestaan natuurlijk.

Wat is er anders aan Duimschroef 3.2

Voor een ieder die hier voor het eerst de kop opsteekt; welkom en veel plezier. Voor u die al vaker op Duimschroef kwam zijn er wel wat kleine dingen die veranderd zijn in de opzet naar Duimschroef 3.2. Om te beginnen, het grootste gemis: Nachtnieuws. Het is er niet meer. Jarenlang voor velen een ochtendritueel, dat snappen wij, maar niet altijd haalbaar vanuit onze positie. Even heeft de gedachte rondgevlogen om de hele dag door een soort Nachtnieuws te plaatsen, maar soms zijn er toch meer woorden nodig dan drie stuks en dat pakte in de testfase niet helemaal goed uit. Het Nachtnieuws is dus geen vaste dagelijkse rubriek meer. Wil niet zeggen dat er zo nu en dan niet eens iets voorbij kan komen wat er op lijkt. Als de tijd het toelaat en er genoeg boeiend nieuws is, dan zullen wij het zeker niet laten.

Met de globale verandering proberen we ook een nieuwe insteek te nemen wat betreft de berichtgeving. Nieuws moet eigenlijk zo kort mogelijk. Het internet is door de jaren heen behoorlijk veranderd. Mensen willen snel even kijken en weer door. Wie van u leest de helft van de tijd alleen de kop van een artikel en de inhoud verder niet? Als er een trailer staat met 600 woorden, dan bekijkt u hoogstwaarschijnlijk alleen de trailer. Doen wij dikwijls ook namelijk. Daarom proberen we het zo compact mogelijk voor u te houden. Gewoon, als service naar u toe. Gaat het lukken? We zullen het zien. Het idee is er. Dat zeker.

Er zullen de komenden weken nog functies, dan wel zicht- als onzichtbaar, toegevoegd worden of aanpassingen worden gedaan. Maar wij wilde niet langer wachten met de boel van het slot gooien. De eerste review staat online, er staan wat trailers en wat nieuws van de afgelopen dagen. Laat u zich door dit bericht vooral niet tegenhouden. Ga er op uit, laat iedereen weten dat Duimschroef weer terug is, dan zorgen wij voor de rest.

De groeten!

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!