The Binding of Isaac: Afterbirth+uitgesteld voor Nintendo Switch

The Binding of Isaac Afterbirth switchMocht u op 3 maart een Nintendo Switch aanschaffen dan snappen wij dat. Ook bij ons is de belangstelling voor de Nintendo Switch groot maar nu één van de launchtitels wegvalt is dat wel een bittere pil. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is hoogstwaarschijnlijk de titel die iedereen zal spelen op 3 maart. Maar wat komt er op 3 maart uit voor de Switch dat nog meer het kopen waard is? Een game als 1-2-Switch kan niemand serieus nemen. Zeker niet voor het bedrag van €49,99. Ook Super Bomberman R, die hetzelfde kost, lijkt voor dat bedrag geen optie. The Binding of Isaac: Afterbirth+, ondanks de belachelijk geüpgradede naam, leek wel een serieuze kandidaat. Maar die is in Europa uitgesteld. De game komt nog wel in maart uit, maar wanneer is niet bekend. Het enige positieve is dat er wel een handleiding bij de game zit. Van twintig pagina’s en die lijkt op een Legend of Zelda manual.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!