Streamer sterft in het harnas tijdens 24 uur’s stream

poshybird world of tanksEen slager die omkomt tijdens het in elkaar slaan van een varkentje, een politicus die stikt in een leugen en een streamer die tijdens een game, game over gaat. Ze hebben allemaal iets gemeen. Ze sterven in het harnas. Eigenlijk heeft voor ons alleen de slager nut, maar we hebben het nu toch over de derde in de rij. Poshybrid, een streamer die zijn Twitch-kanaal vol drukte met World of Tanks is niet meer. Tijdens een stream die 24 uur zou duren nam Poshybrid na 22 uur zijn zoveelste break om even te roken. Het resultaat was dat hij niet meer terugkeerde. Eerder al tijdens de stream bleek hij wat lichamelijke klachten te hebben. Wat het verhaal misschien net even iets meer sneu maakt was dat Poshybird bezig was om geld in te zamelen voor de Make-A-Wish Foundation. Het is nu wachten op Twitch die streams offline gaat gooien op het moment dat iemand langer dan twaalf uur online is. Of dat men streams die vier uur online zijn verplicht even een kwartiertje op zwart te gaan. Maar misschien doen ze er niets mee. En dat heeft onze voorkeur. Al blijft het zeer spijtig voor deze man.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!