Grijp nu de open beta van Ghost Recon: Wildlands

ghost recond wildlands betaOp 7 maart van dit jaar komt Ghost Recon: Wildlands uit voor PC, Xbox One en PS4. De game is gemaakt om gezellig met uw maten online een tactische oorlog te voeren tegen een drugskartel. Natuurlijk wil u van te voren weten of deze titel uw zuur verdiende euro’s waar is, en daarom heeft Ubisoft dit weekend een open beta voor u georganiseerd. Het enige wat u hoef te doen is deze beta te downloaden en knallen maar. Dit kan op de PS4, de Xbox One en natuurlijk ook op PC. Op elk platform is er rond de 25gb aan ruimte nodig op de harddisk en daarvoor terug krijgt u twee gebieden die volledig te bespelen zijn. In de eerdere closed beta van Ghost Recon: Wildlands was dat er één. Het downloaden kan nu al, het schieten begint morgen om 12:00 uur en stopt pas zondagavond.

Maak onze dag, deel dit met je vrienden!